Selecteer provincie

Kinderfysiotherapie Borne-Delden 074-2660206: openingstijden spreekuur - Kosten (online) test, waneer bellen & inschrijven?

Details

Adres
De Eiken 7
7491HP Delden
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Het team bestaat uit Ali van Dragt en Marjolein Boensma.
De praktijk heeft een vestiging in Borne en in Delden (De Eiken 7a 7491 HP Delden). In de praktijk in Delden is op dit moment echter alleen behandeling mogelijk op de woensdag. We hebben GEEN wachtlijst.

AANMELDEN
Voor het maken van een afspraak graag MAILEN of BELLEN.

EXTRA INFORMATIE
De praktijk is direct toegankelijk (zonder verwijzing van een arts) of met een verwijzing van huisarts, jeugdarts of specialist. Voor behandelingen aan huis is in ieder geval een verwijzing nodig!
Indien u zonder verwijzing komt vindt er eerst een korte screening plaats. De huisarts ontvangt hiervan een verslagje. Voorwaarde is wel dat u hiervoor toestemming geeft.Bij de eerste afspraak altijd een IDENTIETEITSBEWIJS van uw kind meenemen.

VERGOEDING KINDERFYSIOTHERAPIE
Kinderfysiotherapie wordt bij directe toegankelijkheid in ieder geval vergoed voor 9 zittingen. Daarna is een verwijzing nodig.
Bij verwijzing door een arts vindt vergoeding plaats voor 18 zittingen (9 + 9). Daarna bent u afhankelijk van uw aanvullende verzekering.
Bij chronische indicaties volgens de lijst Borst gelden andere (vaak meer uitgebreide) vergoedingen.

WERKWIJZE
Na aanmelding vindt altijd eerst een kinderfysiotherapeutisch onderzoek plaats. Voorafgaand ontvangt u meestal een oudervragenlijst.Dan vindt een intakegesprek plaats. Vervolgens worden testen en aanvullend onderzoek gedaan. De bevindingen van het onderzoek en het eventuele behandelplan worden met u besproken.Een verslag gaat naar de verwijzer en huisarts. De behandeling kan direct na het onderzoek starten.

SAMENWERKING
Ons kinderteam heeft de naam Kindertherapeuten Borne.Hierin werken kinderfysiotherapie, logopedie en ergotherapie samen.Deze samenwerking biedt een meerwaarde voor de te behalen resultaten. Maar al te vaak komt het voor dat naast (senso-'motorische problemen ook logopedische of andere problemen aanwezig zijn. Ook kunnen behandelplan en afspraken op elkaar worden afgestemd.
Voor de begeleiding van kinderen met overgewicht werken we samen met dietetiek en psychologie. We werken met het programma COOL 2B FIT. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.cool2bfit.nlOpeningstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 20:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 20:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 08:00 - 15:30
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenSpecialismen:
cool2bfit, Kinderfysiotherapie, Oefentherapie, samenwerk. andere disciplines

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
KNGF, NVFK, Registerfysiotherapeut