Selecteer provincie

Dijkstra O 074-3761466: openingstijden spreekuur - Kosten (online) test, waneer bellen & inschrijven?

Details

Adres
Markt 2
7491AT Delden
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


074-3761466

fax : 074-3764929

Wat wij doen:

VISIE Huisartsenpraktijk O.Dijkstra

We willen graag met u delen hoe wij tegen huisartsenzorg aankijken. Daarom hebben we onze visie voor u onder woorden gebracht. Als u nog veel meer informatie over de gang van zaken in de praktijk wilt inzien, download dan ons jaarverslag.

Praktijk O. Dijkstra wil huisartsenzorg bieden zoals ze van huis uit bedoeld is: persoonlijk, gedegen, no‐nonsense, laagdrempelig en van alle markten thuis.
K
Dit houdt in:

•Waar mogelijk worden behandelingen, onderzoeken en ingreepjes binnen de praktijk uitgevoerd. Dit geldt bijvoorbeeld voor het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen en longfunctietests, maar ook voor het geven van palliatieve zorg voor ernstig zieken. Waar nodig wordt natuurlijk doorverwezen.
•We willen zoveel mogelijk beschikbaar en bereikbaar zijn voor patiënten met een vraag of probleem.
•We zien de totale gezondheidsbeleving als een combinatie van lichamelijke en psychische factoren, die elkaar kunnen beïnvloeden. Daarom is er veel aandacht voor het psychische aspect van de gezondheid.
•Onze behandelingen zijn indien mogelijk wetenschappelijk onderbouwd, veelal berustend op de standaarden van het Nederlandse Huisartsen Genootschap.
•Onze zorg wordt op de individuele patiënt afgestemd: wat goed is voor de één werkt bij een ander misschien helemaal niet.
•Zorg is voor ons meer dan het behandelen van aandoeningen. Minstens zo belangrijk is het voorkómen van ziekten en van complicaties. Daarom is er veel aandacht voor preventie en leefstijl.

Generalisme dus, in de positieve zin van het woord: een huisarts moet van een heleboel dingen verstand hebben. Dat maakt de gezondheidszorg helder en betaalbaar, het maakt het dokter zijn compleet en het is voor de patiënt veel prettiger dan steeds verwezen te worden naar een andere instantie.


Openingstijden:
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenGevestigd in de buurt van:
Apotheek, Tandarts, Ziekenhuis

Speciale spreekuren:
Astma / longfunctietesten, Bloeddruk, Diabetes, ECG's, Kleine chirurgische ingrepen, Oren uitspuiten, Praktijkondersteuning voor chronische zorg, Stoppen met roken, Telefonisch spreekuur, Telefonisch terugbelspreekuur, Uitstrijkjes, Urineonderzoek, Wratten

Aanname nieuwe patiënten:
Ja

Type praktijk:
Solo

Spoedeisende hulp buiten openingstijden:
Uitgevoerd door huisarts, Via huisartsenpost

Geslacht huisarts:
Zowel mannelijke als vrouwelijke huisartsen

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
N.H.G., N.H.G., L.H.V.