Selecteer provincie

Reinier de Graaf Behandelcentrum WestlandDetails

Adres
Middel Broekweg 2
2671ME Naaldwijk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
De Medische Laboratoria van de Reinier de Graaf Groep bieden 24 uur per dag laboratoriumonderzoek aan ziekenhuizen, andere organisaties in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Ook leveren wij eerstelijns diagnostiek aan huisartsen en verloskundigen in de regio (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord).

Het Regionaal Apothekers Laboratorium (RAL), dat bij ons gehuisvest is, controleert eigen bereidingen van openbare apotheken in de regio.

Missie en Visie
Wij willen optimale zorg en service verlenen aan onze klanten. Dit realiseren wij door innovatie en continu de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Daartoe gebruiken wij de modernste technieken en spelen in op nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Wij staan garant voor korte wachttijden en een snelle doorlooptijd van uitslagen naar de aanvrager. Daarnaast hechten wij belang aan advisering bij aanvraag en interpretatie van laboratoriumonderzoek. Het onderhouden van een goede relatie met aanvragers en patiƫnten staat bij ons hoog in het vaandel.
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 16:00
Dinsdag : 07:30 - 16:00
Woensdag : 07:30 - 16:00
Donderdag : 07:30 - 16:00
Vrijdag : 07:30 - 12:00
Zaterdag : 08:00 - 11:00
Zondag : geslotenMedisch Specialismen:
Allergologie, Autoimmuunziekten, Bacteriologie, Cytologie, Endocrinologie, Hematologie, Histologie, Immuundeficiƫnties, Leukemie , Lymfoontyperingen, Medische immunologie, Medische microbiologie, Metabolomics, Moleculaire diagnostiek, Pathologie, Proteomics, Serologie, Transfusiegeneeskunde, Virologie

Soort ziekenhuis:
Medisch Laboratorium