Selecteer provincie

Huisartsenpraktijk Het HeelhuisDetails

Adres
Pynasplein 1
3155VX Maasland
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Onze Huisartsenpraktijk bevindt zich aan het Pynasplein in Maasland. De praktijk heeft 3 huisartsen en 3 assistentes, waarvan er één tevens praktijk ondersteuner is. Iedere patient valt onder de verantwoordelijkheid van alle drie de huisartsen.Wij zijn nooit dicht tijdens vakanties van één van de huisartsen.

In de praktijk kunt u op woensdag tussen 11:00 en 11:30 uur en op vrijdag tussen 8:00 en 9:00 uur bloed laten prikken. U kunt zonder afspraak langskomen van 15:30 uur tot 16:30 uur om wratten aan te laten stippen.Elke werkdag tussen 8:00 en 8:30 uur kunt u zich bij de balie aanmelden voor het inloopspreekuur. Op volgorde van binnenkomst wordt u dan door één van de aanwezige artsen geholpen.
Het inloopspreekuur is vooral bedoeld voor korte bezoeken; indien u denkt langer de tijd nodig te hebben, verzoeken wij u een gewone afspraak te maken.

U kunt bij de assistente verder terecht voor:

Herhaalrecepten
Het meten van de bloeddruk
aanstippen van wratten
zwangerschapstest
urine onderzoek
suiker- en Hb-controle
24-uurs bloeddrukmeting
Longfunctie-onderzoek
Hartfilmpje (ECG)
Diabetes spreekuur
COPD spreekuur
reizigersadvisering en vaccinaties
verstrekken van informatiefolders

Indien u op vakantie gaat of voor het werk/opleiding naar het buitenland moet, kunnen wij u een op maat gesneden reisadvies geven. Ook binnen Europa kunnen bepaalde vaccinaties worden aanbevolen.

Ons vaccinatiebeleid houdt in dat wij uw reis uitzoeken en dat wij zelf de vaccinaties op de praktijk geven. Aangezien wij verantwoordelijk zijn voor de uitgifte van de vaccinaties, geven wij geen vaccinaties mee op bestelling.

Wij verstrekken ook Gele Koorts vaccinaties.U kunt ook een uitgebreid intake formulier ten behoeve van reizigersvaccinaties afhalen op onze praktijk.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialiteiten:
Bloedprikken,Huisbezoek, COPD spreekuur , Gele Koorts vaccinaties, Hartfilmpje (ECG), Herhaalrecepten, Huisartsenpraktijk , Longfunctie-onderzoek, reisadvies,reizigersvaccinatie, vaccinaties , wratten stippen

Betalingsmogelijkheden:
zorgverzekering