Selecteer provincie

Huisarts Lutjebroek openingstijden spreekuur - Kosten (online) test, waneer bellen & inschrijven?

Als je op zoek bent naar een huisartsenpraktijk in Lutjebroek, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige medische zorg en streven ernaar om onze patiënten op een persoonlijke en professionele manier te behandelen. In deze tekst willen we graag meer vertellen over onze openingstijden, spreekuren, kosten en wanneer je moet bellen en inschrijven.

Onze huisartsenpraktijk is geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze openingstijden kun je bij ons terecht voor afspraken, vragen en informatie. Ons spreekuur is op afspraak en wij streven ernaar om patiënten binnen 24-72 uur te kunnen zien.

Wat betreft de kosten van onze diensten, deze zijn afhankelijk van de soort zorg die je nodig hebt. Een consult bij de huisarts valt onder de basisverzekering en wordt dus vergoed. Voor sommige diensten, zoals online consulten en (bloed)tests, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Het is altijd verstandig om vooraf te informeren naar de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer moet je bellen? Bij spoedgevallen kun je ons altijd bereiken op ons spoednummer. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor niet-spoedeisende vragen of het maken van een afspraak kun je ons bereiken tijdens onze openingstijden. Onze assistenten staan je graag te woord en helpen je verder.

Tot slot is het mogelijk om je in te schrijven als nieuwe patiënt bij onze huisartsenpraktijk. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze assistenten. Zij kunnen je informeren over de inschrijfprocedure en eventuele wachttijden.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze huisartsenpraktijk in Lutjebroek. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.


huisartsen in de buurt van "Lutjebroek"

Bent of kent u een huisarts in Lutjebroek? Meld een bedrijf gratis aan