Selecteer provincie

Cesar Oefentherapie Helmie Vermeulen 040-2046737: openingstijden spreekuur - Kosten (online) test, waneer bellen & inschrijven?

Details

Adres
Het Laar 19
5551ZC Valkenswaard
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.cesartherapiedommelen.nl

Wat wij doen:
Ik ben Helmie Vermeulen
In 1990 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar.
Na mijn opleiding ben ik direct gestart als therapeut in loondienst in een praktijk in Eindhoven. Mijn wens was een keer een eigen praktijk te starten in Dommelen, het dorp waar ik opgegroeid ben. In april 1992 heb ik deze stap gezet en ben als zelfstandig therapeut gestart aan het Escudohof 2. Sinds 2001 heb ik mijn praktijk aan huis, aan 'Het Laar 19' achter het Martinusplein in Dommelen. Dit geeft mij op dit moment meer mogelijkheden mijn werkzaamheden als oefentherapeut te combineren met mijn gezin.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik jaarlijks diverse bijscholingen en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor paramedici.
Ik heb me o.a. gespecialiseerd op klachten van het bekken en bekkenbodem, al dan niet voortkomend uit zwangerschap.
In 2010 heb ik mijn opleiding tot adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode "van Dixhoorn" afgerond.

Naast individuele therapie vind ik het erg leuk om de basis van de oefentherapie in groepsverband te geven. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die in een prettige persoonlijke sfeer op een gezonde en verantwoorde manier wil bewegen. Deze groepen bestaan daarom dan ook uit max. 5 personen. Tevens geef ik in deze opzet zwangerschapsgym.

Samenwerking met Podotherapie
Omdat cesartherapie en podotherapie elkaar in bepaalde gevallen goed aan kunnen vullen is er een samenwerking gestart tussen twee cesartherapeuten en een podotherapeut uit Valkenswaard en Dommelen.
Bij behoefte aan overleg met de andere discipline kan een patient deelnemen aan een gezamelijk onderzoek / overleg. Wanneer het wenselijk geacht wordt gebruik te maken van de andere discipline, wordt de behandelend (huis)arts / specialist gevraagd hierover zijn advies uit te brengen.

De samenwerking vindt plaats in de praktijk voor podotherapie van Lian Stoeldraaijers aan Den Dries 11 in Valkenswaard.Service:
Alleen op afspraak

Behandeling van:
Adem- en ontspanningstherapie, Bekkenklachten, Hoofdpijn, Hyperventilatie, Oefentherapie Cesar, Rugklachten, Samenwerking met Podotherapie, Zwanger in balans

Diensten:
Behandeling, Cursus, Therapie

Soort therapie:
Ontspanningstherapie

Betalingsmogelijkheden:
Afhankelijk van uw eigen aanvullende polis.

Aangesloten bij / Certificering:
VvOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar & Mensendieck), St. Kwaliteitsregister Paramedici (geregistreerd)