Selecteer provincie

Ergotherapie WijchenDetails

Adres
't Slotje 7
6603JC Wijchen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.ergotherapiewijchen.nl

Wat wij doen:
Ergotherapie Wijchen is een vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie die zich richt op kinderen, volwassenen en ouderen. De praktijk is actief in Wijchen en omgeving. Via deze website informeren wij u over ergotherapie en wat wij als ergotherapeut voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag? Stuur een mail of bel ons op, wij helpen u graag verder.

Ergotherapie Wijchen vindt het belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden aan haar cliƫnten.
Daarom is de praktijk aangesloten bij de vakvereniging Ergotherapie Nederland. Daarnaast hebben alle medewerkers een vierjarige HBO-opleiding ergotherapie afgesloten en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ergotherapie Wijchen neemt deel in diverse overlegorganen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn het lidmaatschap van de Vrijgevestigde Ergotherapeuten Gelderland (VEG) en Kwaliteitsnetwerk KinderErgoTherapiePraktijken Nederland (KETP). Daarnaast worden er met regelmaat cursussen gevolgd om verder te specialiseren en de nieuwste ontwikkelingen bij te blijven.

Ergotherapie Wijchen is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijchen. Ergotherapie Wijchen vindt het samenwerken met andere disciplines en andere betrokkenen bij het cliƫntsysteem belangrijk
Naast ergotherapie zijn er de volgende praktijken in het centrum gevestigd:
- Fysio- en Manuele therapie Baat
- Logopedie Krebbers
- Alberts Veenhuis Psychologenpraktijk

Diensten
Ergotherapie Wijchen biedt mogelijkheden voor workshops / informatieavonden die gericht kunnen zijn op:
Informatie aan onderwijzers , mantelzorgers, andere zorgverleners of welzijnsorganisaties over ergotherapie of voorlichting / advies over een specifiek onderwerp
Informatieavonden voor ouders over spelontwikkeling
Informatieavonden over schrijfontwikkeling / schrijfmaterialen

Neem gerust contact op. Er zijn vele mogelijkheden om een workshop of informatieavond specifiek voor uw vragen in te richten.

Verwijzing
U heeft een verwijzing van een (huis)arts of specialist nodig, omdat de ergotherapeut alleen mag behandelen als u door een arts bent doorverwezen. Wanneer u door een fysiotherapeut, logopedist of leerkracht wordt doorverwezen of u denkt dat ergotherapie u iets te bieden heeft, neem dan contact op met uw huisarts of specialist.

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Soort therapie:
Ergotherapie, informatieavonden, schrijfontwikkeling, spelontwikkeling, workshops

Aangesloten bij / Certificering:
KEPT Kwaliteitsnetwerk KinderErgoTherapiePraktijken Nederland , KP Kwaliteitsregister Paramedici, Ergotherapie Nederland, VEG Vrijgevestigde Ergotherapeuten Gelderland, Onderdeel van gezondheidscentrum Wijchen