Selecteer provincie

Smilde HuisartsenpraktijkDetails

Adres
De Sluiskampen 41
9422AP Smilde
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
We bieden hoogwaardige eerstelijns huisartsgeneeskundige zorg in de volle omvang (behalve verloskunde). De praktijkorganisatie is modern en vooruitstrevend en de praktijk is maximaal geautomatiseerd. De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. We leiden doktersassistentes op en bieden stages aan studenten en co-assistenten geneeskunde.

Het belangrijkste doel van de praktijk is het aanbieden van hoogwaardige eerstelijns zorg in de volle omvang waarbij het persoonlijk contact met en de eigen verantwoordelijkheid van patiënten centraal staat.

Momenteel staan ca. 6000 patiënten bij onze praktijk ingeschreven.

De praktijkorganisatie is van de huidige tijd en de praktijk is vooruitstrevend te noemen. Nieuwe medisch-technische mogelijkheden worden zo veel mogelijk benut. Afgezien van verloskunde komen alle huisartsgeneeskundige aspecten aan bod: Kleine chirurgische ingrepen, longfunctie onderzoek, begeleiding van patiënten met hoge bloeddruk, diabetes mellitus en astma/COPD, oogboringen, teledermatologie, onderzoek van het gehoor, alle vormen van EHBO, spiraaltjes plaatsen, gewrichtsinjecties, etc.

De automatiseringsgraad ligt op een hoog niveau en wordt nog steeds verder uitgebreid. Laboratorium- en röntgenuitslagen, specialistenbrieven en andere gegevens komen voor een groot gedeelte geautomatiseerd uit binnen.

De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. In het kader van diverse samenwerkingsprojecten worden steeds meer taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar de praktijkassistentes en de praktijkondersteuners overgedragen.

De praktijk is gecertificeerd door de opleiding voor doktersassistentes.

Ook hebben we zo nu en dan een 4e-jaars student geneeskunde of een co-assistent van de Rijks Universiteit Groningen in de praktijk. Uw medewerking kan dan gevraagd worden.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenGevestigd in de buurt van:
Apotheek, Fysiotherapeut, Gezondheidscentrum, Polikliniek, Tandarts, Ziekenhuis

Speciale spreekuren:
Bloeddruk, Diabetes, Hechtingen verwijderen, Kleine chirurgische ingrepen, Oren uitspuiten, Stoppen met roken, Telefonisch spreekuur, Uitstrijkjes, Urineonderzoek, Vaccinaties

Type praktijk:
Groep

Aanname nieuwe patiënten:
Ja

Spoedeisende hulp buiten openingstijden:
Via huisartsenpost

Geslacht huisarts:
Vrouw

Aangesloten bij / Certificering:
NHG Onze praktijk heeft in maart 2011 het keurmerk Geaccrediteerde Praktijk van het Nederlands Huisartsen genootschap (NHG) gekregen. Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt.