Selecteer provincie

Fysio-/Manueeltherapie Rien van ManenDetails

Adres
Kruizemunt 3
7892AE Klazienaveen
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
De praktijk heeft de beschikking over een goed uitgeruste behandelruimte die voldoet aan de eisen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten), een multifunctioneel ingerichte oefen-/fitnessruimte en een gezamenlijke gezellige wachtruimte.

In de jaren hiervoor heb ik ervaring opgedaan in particuliere praktijken, verpleeg- en bejaardentehuizen, sportwereld zoals bij FC Emmen (inmiddels al weer ruim 5 jaar), maar ook in de wielerwereld en andere sportrichtingen.

Met een groot aantal zorgverzekeraars is een contract afgesloten, zodat u voor o.a. fysio-/manueeltherapeutische behandeling, individuele oefentherapie/revalidatie, medische fitness, COPD/astma, bindweefselmassage, (sport-)revalidatietraining, rugscholing, orthopedische/postoperatieve revalidatie, sportmassage bij mij terecht kunt. Vergoeding vindt hierbij in principe rechtstreeks plaats via uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Door ingeschreven te staan in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF voldoe ik aan de gestelde voorwaarden van bij- en nascholing, tuchtrecht en klachtenregeling.

Tevens is voldaan aan de directe toegankelijkheidseis, zodat u ook zonder verwijzing van huisarts bij mij terecht kunt. Echter patiënten die rechtstreeks naar mij toe komen worden eerst door mij beoordeeld/gescreend of ze aan het juiste adres zijn of vooralsnog moeten worden doorgestuurd naar een collega, arts of specialist. De huisarts houdt hierbij de centrale rol in de coördinatie van de zorg van de patiënt.

De praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum aan de Kruizemunt 3 te Klazienaveen.Specialismen:
Bewegingstherapie, bindweefselmassage, Conditietraining, COPD, Groepsfysiotherapie, Kaakfysiotherapie, Manuele therapie, Massagetherapie, Oefentherapie, Orofaciale fysiotherapie, orthopedische revalidatie, postoperatieve revalidatie, Preventieve trainingfysiotherapie, Revalidatie, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie, sportmassage

Werkomgeving:
paramedisch centrum

Therapievorm:
Thuiszorgfysiotherapie

Betalingsmogelijkheden:
zorgverzekeraars

Aangesloten bij / Certificering:
CKR, KNGF